Gulas de vita unguresc

Printeaza

Gulas de vita unguresc din: carne de vita, rosii, ardei, boia, sare, piper, ceapa, usturoi, cartofi, varza, chimen.

Ingrediente:Gulas de vita unguresc

  • 700 g carne de vită
  • 1 l supă de carne
  • 100 g ro­şii
  • 100 g ardei
  • 1 lingură boia
  • sare
  • piper
  • 2 cepe roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 300 g cartofi
  • 500 g varză murată
  • 1 linguriţă chimen
  • 2 linguri grăsime

 

Mod de preparare:

Carnea se spală, se şterge şi se taie bucăţi. Ceapa tăiat mărunt se spală, apoi se căleşte în untură. Se presara boiaua, se adaugă 100 ml de apă, apoi se lasă pe foc până scade zeama.

Se adaugă carnea, roşiile tăiate sfer­turi, ardeii tăiaţi cuburi, sare, piper şi chimen după gust. Când a fiert pe jumătate carnea, se adaugă usturoiul zdro­bit, varza tăiată fideluţă şi cartofii tăiaţi cuburi.

Se toarnă supa de oase şi se lasă să fiarbă mâncarea înăbuşit, fără să se amestece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E bun si gulasul de vita romanesc, chiar il recomand

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.