Mazare cu ficatei de pui

Printeaza

Mazare cu ficatei de pui din: mazare, ceapa, morcov, zahar brun, pasta de tomate, ficatei de pui, ulei, cimbru, marar, sare, piper.

Ingrediente:Mazare cu ficatei de pui

  • 500 g mazare
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 400 g ficatei de pui
  • 100 g ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi morcovul spălaţi-le şi tocaţi-le mărunt. Căliţi-le în ulei 4-5 minute, apoi puneţi în cratiţă ficăţeii de pui şi cimbrul. Prăjiţi-i înăbuşit 10 mi­nute, apoi puneţi în cratită pasta de tomate, mazărea, o ceşcuţă cu apă şi potriviţi de sare şi piper.

Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 30 de minute. La final, puneţi mărarul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.