Linte cu carnati picanti

Printeaza

Linte cu carnati picanti din: linte, unt, ceapa, chimion, carnati.

Ingrediente:Linte cu carnati picanti

  • 300 g linte
  • 2 linguri unt
  • 2 cepe +1 ceapă
  • 1 linguriţă seminţe de chimion pisate
  • 2-3 căni supă de legume (sau apă călduţă)
  • 300 g cârnaţi picanţi
  • pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune lintea la înmuiat, încinge untul într-o oală mare. Căleşte ceapa tocată doar un minut, amestecând tot timpul. Adaugă chimionul şi lintea şi mai lasă putin pe foc.

Stinge cu o ceaşcă de supă, potriveşte de sare, apoi transferă totul-într-o tavă sau tigaie ceramică. Pune cârnaţii tăiaţi felii subţiri ici-colo şi, opţional, o ceapă tăiată rondele.

Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, încă 30-35 de minute (până când lintea e complet înmuiată).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.