Limba de vitel cu lamaie si masline din: limba de vitel, masline, lamaie, ceapa, ulei, morcovi, telina, ardei, rosii, faina, sare, piper, marar, patrunjel. Ingrediente: 1 limbă de viţel 200 g măsline 1 lămâie 100 ml ulei 3-4 cepe 2 morcovi 1 ţelină 1 ardei gras 2-3 roşii 2 linguri făină sare piper 1 legătură […]
Limba de vitel cu branza si smantana
PrinteazaLimba de vitel cu branza si smantana din: limba de vitel, crema de branza, mustar, smantana, sare, piper, frunze de salata, rosii cherry.
- 1 bucata (circa 300 g) limba de vitel
- 2 linguri crema de branza proaspata
- 1 lingura mustar
- 125 g smantana
- sare
- piper
- cateva frunze de salata verde sau de salata iceberg
- cateva rosii cherry
Mod de preparare:
Speli bine limba de viţel şi o fierbi până se înmoaie.
O scurgi şi o cureţi de pieliţă, după care o păstrezi la rece, ca să o poţi tăia în felii. Amesteci crema de brânză cu smântână, muştarul, sare şi piper după gust.
Decorezi un platou cu frunze de salată.
Aşezi felii de limbă groase de 1 /2 cm şi le ungi cu pastă de brânză, după care decorezi cu roşii cherry.
Limba de vitel cu branza si smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Limba de vitel cu lamaie si masline
Limbă de porc cu măsline si legume
Limbă de porc cu măsline si legume din: limba de porc, masline, ulei, bulion, ceapa, telina, vin, piper, dafin, sare. Ingrediente: 1 kg limbă de porc 150 g măsline 100 ml ulei 50g bulion 1 ceapa 1 ţelină 100 ml vin piper boabe 1 foaie de dafin sare Mod de preparare: Limba se spală bine […]
Pofta buna!