Inghetata de ciocolata cu cafea

Printeaza

Inghetata de ciocolata cu cafea din: cicolata, lapte, smantana, oua, zahar, cacao, boabe cafea.

Inghetata_de_ciocolata_cu_cafea

Ingrediente:

  •  180 g ciocolată
  •  300 ml lapte
  •  200 ml smântână
  •  4 gălbenuşuri
  •  50 g zahăr

Ingrediente pentru servit:

  • cacao
  • boabe de cafea

Mod de preparare:

Smântână şi laptele se pun pe foc, fără să dea în fiert. Se adaugă ciocolata si se amestecă până ce se topeşte. Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul şi se adaugă în amestecul de lapte.

Se pune câteva clipe pe foc, cât să devină o cremă groasă. Se amestecă bine si se pune la congelator pentru 4 ore. Se ornează cu cacao si boabe de cafea.

Inghetata de ciocolata cu cafea

Inghetata_de_ciocolata_cu_cafea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.