Ingheţată cu piersici, vanilie si nucă de cocos

Printeaza

Ingheţată cu piersici, vanilie si nucă de cocos

Ingrediente: Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos

  • 8 ouă
  • 16 linguri zahăr,
  • 1/2 kg frişcă
  • 1 plic zahăr vani­lat
  • nucă de cocos
  • 1/2 kg piersici

 

Mod de preparare:

Separi albu­şurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile le freci cu cele 16 linguri zahăr, iar albuşurile le baţi spumă tare, apoi le amesteci cu frişca, gălbenuşurile şi piureul de piersici (din piersici fierte şi pasate).

Impărţi în două compoziţia bine omogenizată: într-o jumătate adaugi zahărul vanilat, iar în cealaltă jumătate nuca de cocos. Dacă foloseşti cacao, mai adaugi în jumătate de compoziţie 4 linguri de zahăr, să nu fie amară, iar dacă foloseşti fructe trebuie să le storci bine, deoarece zeama lor va subţia compoziţia.

Pui câteva linguri din ambele compoziţii în fiecare cupă sau în pahare de unică folosinţă şi le dai la congelator.

Ingheţată cu piersici, vanilie si nucă de cocos

Inghetata cu piersici, vanilie si nuca de cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.