Gogosele cu ton si verdeata

Printeaza

Se pregatesc rapid, sunt foarte gustoase si satioase. Gogosele cu ton si verdeata din: oua, faina, unt, apa, patrunjel, ceapa verde, ton, sare si piper.

retete

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 240 g făină
  • 100 g unt
  • 300 ml apă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 fire ceapă verde
  • 1 conservă ton
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la fiert apa și untul cu 1 linguriță de sare.

Când începe să fiarbă, adaugi toată cantitatea de făină și amesteci energic, până când aluatul se desprinde de pereții vasului.

Iei vasul de pe foc și lași compoziția să se mai răcească.

Încorporezi ouăle pe rând, apoi pătrunjelul și ceapa tocate, puțin piper și tonul scurs. Omogenizezi aluatul.

Pui câte o linguriță de compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt.

Le coci în cuptorul preîncălzit, la foc iute, timp de 10 minute, apoi alte 10 minute la foc mediu, fără să deschizi ușa cuptorului.

Poți să prăjești câte o lingură de aluat și în baie de ulei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Gogosi umplute cu pasta de carne si ficatei

Gogosi umplute cu pasta de carne si ficatei din: faina, ulei, smantana, zahar vanilat, oua, carne de iepure, ficat de iepure, maruntaie de iepure, praz, sare, piper, ou, patrunjel si frunze de telina. Ingrediente: 1 kg faina 100 ml ulei 50 g smantana 1 zahar vanilat 3 oua   pentru umplutura:   300 g carne de […]

 

Gogosi pripite

Gogosi pripite

Gogosi pripite din: faina, apa, margarina, oua, sare. Ingrediente: 250 g făină 2 pahare cu apă 150 g margarină 3-5 ouă sare   Mod de preparare: Intr-o oală pui apa, sarea şi margarina şi le laşi să fiarbă. Când dă în clocot pui toată făina dintr-o dată şi amesteci bine cu telul ca să nu […]

 

Bouches cu pui si sos de vin alb

Bouchees umplute cu branza si verdeata (Gogosele)

Bouchees umplute cu branza si verdeata din: sare, unt, faina, oua, masline vrezi, rosii uscate marinate în ulei, brânză topită, brânză Gervais, ricotta, piper măcinat, usturoi, verdeţuri. Ingrediente pentru gogoşele de aluat:  220 ml apă 1 praf sare 80 g unt 40 g făină 3 ouă Ingrediente pentru umplutură: 50 g măsline verzi 100 g roşii uscate marinate în ulei 80 g […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.