Fursecuri cu jeleu de fructe de padure

Printeaza

Fursecuri cu jeleu de fructe de padure din: faina, unt, zahar, sare, zahar vanilinat, fructe de padure.

Ingrediente:Fursecuri cu jeleu de fructe de padure

  • 300 g faina
  • 200 g unt moale
  • 120 g zahar
  • sare
  • 4 lingurite de zahar vanilinat
  • 150 g jeleu de fructe de padure

 

Mod de preparare:

Se framanta rapid un aluat din faina, unt, sare si 2 lingurite zahar vanilinat; se infasoara aluatul in folie si se da la frigider 60 minute. Se incinge cuptorul la 200 °C. Se intinde o foaie subtire de aluat si se decupeaza inimioare cu forma speciala.

Din jumatate de cantitate se decupeaza cate un cerculet (0 1,5 cm) cu o forma mica. Se coc fursecurile 8-10 minute. Se scot; inimioarele cu gaura se pudreaza imediat cu 2 lingurite de zahar vanilinat. Se lasa sa se raceasca. Inimioarele intregi se ung cu jeleu; deasupra se pune cate o inimioara cu gaura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.