Fursecuri cu aroma de ghimbir

Printeaza

Fursecuri cu aroma de ghimbir din: faina, bicarbonat de sodiu, scortisoara, cuisoare, nucsoara, cardamom, piper alb, ghimbir, sare, zahar brun, ulei, ou, ghimbir confiat, zahar.

Ingrediente:Fursecuri cu aroma de ghimbir

  • 2 1/4 cani faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite de scortisoara macinata
  • 1/2 lingurita de cuisoare macinate
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • ½ lingurita cardamom
  • ⅛ lingurita piper alb
  • 1 lingurita ghimbir
  • ¼ lingurita sare
  • 1 cana de zahar brun
  • ⅓ ceasca ulei vegetal
  • 1 ou
  • 1 1/4 cesti ghimbir confiat
  • Zahar, pentru decorare

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Intr-un castron mare, amestecati impreuna faina, praf de copt, condimente si sare. Intr-un castron bateti zaharul brun, ulei timp de 2-3 minute. Se adauga oul si bateti timp de 1 minut.

Adaugati ghimbir ras si ghimbir confiat si bateti pentru inca cateva minute. Se incorporeaza ingredientele uscate si se amesteca timp de 2-3 minute.

Formati bilute pe care le aplatizati. Asezati intr-o tava. Presarati zahar.

Coaceti pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.