Frigarui cu porc, curcan si ananas

Printeaza

Frigarui cu porc, curcan si ananas din: cârnaţi de curcan, cotlet de porc, frunze de dafin, ananas, frigărui din lemn, salată creaţă.

Ingrediente:Frigarui_cu_porc_curcan_si_ananas

  • 8 cârnaţi de curcan
  • 4 felii de cotlet de porc, tăiate gros
  • 16 frunze de dafin
  • 2 felii de ananas groase de 2 cm
  • 8 frigărui din lemn
  • salată creaţă, ca garnitură

 

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fiecare dârnat în 3 bucăţi, fiecare felie de carne în 8 pătrate şi fiecare felie de ananas în 9 pătrate.

Asamblaţi frigăruile, alternând ingredientele de carne cu ananas şi dafin. Coaceţi pe tigaia-grătar încinsă. Serviţi cu salata creaţă condimentată după gust.

Frigarui cu porc, curcan si ananas

Frigarui_cu_porc_curcan_si_ananas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.