Ficatei de pui picanti cu legume

Printeaza

Ficatei de pui picanti cu legume din: ficatei de pui, lapte dulce, morcovi, ardei capia, castraveti acri, praz, sare, piper, boia, ulei, otet de mere. O reteta de Ficatei de pui picanti cu legume usor de preparat, rapida si putin picanta.

retete

Ingrediente:

  • 500 g ficăței de pui
  • 500 ml lapte dulce
  • 4 morcovi
  • 6 ardei capia
  • 4 castraveți acri
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • boia
  • 150 ml ulei
  • oțet de mere

 

Mod de preparare:

Cureți ficățeii, îi speli și îl pui în lapte pentru 20 de minute. Îi scurgi și îi prăjești în ulei încins.  Presari ficățeii prăjiți cu sare și piper.

Decojești morcovii și castraveții. Tai morcovii bastonașe și îi fierbi în aburi 10 minute. Îi călești puțin în 2 linguri de ulei și îi amesteci cu
ardeiul tăiat fâșii, castraveții și prazul tăiat bastonașe.

Prepari o vinegretă din ulei de măsline, sare, piper, oțet de mere și boia iute.

Stropești legumele cu vinegreta și le servești alături de ficăței.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ficatei cu bulete

Ficatei de pui cu sos

Ficatei de pui cu sos din: ficatei, ulei de masline, zeama de lamaie, pesmet, suc de rosii, usturoi, patrunjel. Ingrediente: 400 g ficăţei ulei de masline zeamă de lămâie 1 lingură de pesmet 50 ml de suc de roşii 2 căţei de usturoi patrunjel   Mod de preparare: Se prăjesc 400 g ficăţei în ulei […]

 

Ficatei de pui cu bacon

Ficatei de pui cu bacon – usor de preparat

Ficatei de pui cu bacon din: ficatei de pui, bacon, vin rosu, scobitori, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficaţei de pui 250 g bacon 150 ml vin roşu câteva scobitori 100 ml ulei sare  piper   Mod de preparare: Ficatul îl speli şi îl laşi la scurs în strecurătoare. Tai în bucăţele potrivite ficatul. Pe […]

 

retete

Ficatei de pui cu bacon

Ficatei de pui cu bacon din: ficatei de pui, bacon sau slanina, sare, piper. Ingredinte: 300 gr. ficatei de pui, 150 gr. bacon sau slaninuta, sare piper       Mod de preparare Se spale ficateii, se sareaza si se pipereaza apoi se impacheteaza in felii subtiri de slaninuta. Pachetele formate se leaga fiecare cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.