Ficatei de pui cu bacon – usor de preparat

Printeaza

Ficatei de pui cu bacon din: ficatei de pui, bacon, vin rosu, scobitori, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei de pui cu bacon

  • 500 g ficaţei de pui
  • 250 g bacon
  • 150 ml vin roşu
  • câteva scobitori
  • 100 ml ulei
  • sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Ficatul îl speli şi îl laşi la scurs în strecurătoare. Tai în bucăţele potrivite ficatul.

Pe o scobitoare pui o bucată de „ficat şi o bucată de bacon.

Ungi o tavă cu ulei, pui scobitorile cu ficarşi bacon, adaugi vinul şi dai la cuptor până când se rumenesc frumos.

Pot fi consumate ca aperitiv sau ca fel principal, cu garnitură de orez.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ficat de porc cu fasole galbena si telina

Ficatei de pui cu fasole

Ficatei de pui cu fasole din: fasole alba, ficatei de pui, rosii, costita afumata, ceapa, usturoi, ulei de masline, maghiran, sare, piper. Ingrediente: 850 g fasole albă fiartă 500 g ficăţei de pui 5 roşii mijlocii 100 g costiţă afumată 5 cepe mijlocii 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 legătură maghiran […]

Tocanita de ficatei de pui

Tocanita de ficatei de pui

Tocanita de ficatei de pui din: ficatei, ceapa, rosii, usturoi, iart, lamaie, boia, cimbru, ulei de masline, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 500 g ficăţei 2 cepe 6 roşii 3 căţei de usturoi 2 linguri cu iaurt 1/2 lămâie 1 vârf de cuţit de boia iute 1/2 linguriţă cu cimbru 3 linguri cu ulei de măsline […]

Ficatei cu bulete

Ficatei de pui cu sos

Ficatei de pui cu sos din: ficatei, ulei de masline, zeama de lamaie, pesmet, suc de rosii, usturoi, patrunjel. Ingrediente: 400 g ficăţei ulei de masline zeamă de lămâie 1 lingură de pesmet 50 ml de suc de roşii 2 căţei de usturoi patrunjel   Mod de preparare: Se prăjesc 400 g ficăţei în ulei […]

Musaca cu ficatei

Musaca cu ficatei de pui

Musaca cu ficatei de pui din: conopida, ficatei de pui, ceapa, ou, lapte, cascaval, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 conopidă potrivită ca mărime 500 g ficăţei de pui 1 ceapă 1 ou 2 linguri lapte 200 g caşcaval ras 150 g unt sare piper   Mod de preparare: Conopida ţinută câteva ore în apă rece […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.