Farfalle cu piept de pui si legume

Printeaza

Farfalle cu piept de pui si legume din: farfalle, piept de pui, ardei gras, unt, mazare, boia, piper alb, patrunjel, sare.

Ingrediente:Farfalle cu piept de pui si legume

  • 400 g farfalle
  • 400 g piept de pui
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 100 g unt
  • 200 g mazăre
  • boia
  • piper alb măcinat
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert pastele în apă cu sare. După ce s-au fiert, le scurgi, dar păstrezi zeama.

Nu trebuie să le speli sub jet de apă, deoarece îşi pierd gustul. Cureţi şi speli ardeii graşi, îi tai cubuleţe şi îi pui într-un bol.

Fierbi mazărea şi o scurgi. Speli pieptul de pui, îl usuci pe şerveţele de bucătărie şi îl tai bucăţele, încingi 50 g unt într-o tigaie încăpătoare, adaugi cubuleţele de ardei gras şi le căleşti 2-3 minute.

Adaugi mazărea şi mai laşi 3 minute. Pui legumele într-un bol. Topeşti în tigaie untul rămas şi prăjeşti bucăţile de pui.

Le condimentezi cu boia, piper alb şi sare după gust. Pui legumele călite din bol, pastele, 4-5 linguri zeamă de la paste şi laşi totul să fiarbă 5 minute.

Dai vasul deoparte şi laşi să se răcorească. Serveşti pastele ornate cu pătrunjel tocat fin.

Farfalle cu piept de pui si legume

Farfalle in sos de roşii

Farfalle cu ton si fasole alba

Farfalle cu ton si fasole alba din: farfalle, ton, fasole, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 600 g farfalle 400 g ton întreg (conservă) 250 g fasole boabe 1 ceapă 2 căţei de usturoi 4 linguri ulei de măsline 400 g roşii în bulion 100 ml vin roşu 1 legătură […]

Farfalle in sos de roşii

Farfalle cu somon si coniac

Farfalle cu somon si coniac din: farfalle (tăiţei), unt, ceapa, somon afumat, ulei de masline, zeamă de lămâie, coniac, smântână dulce, sare, piper. Ingrediente: 180 g farfalle (tăiţei) 20 g unt 1 ceapă mică 100 g somon afumat 2 linguri ulei de măsline 1 lingura zeamă de lămâie 2 linguri coniac 1/8 l smântână dulce sare, piper proaspăt măcinat Mod de […]

Farfalle cu varza creata, pancetta, cimbru si mozzarella

Farfalle cu varza creata, pancetta, cimbru si mozzarella din: pancetta sau de bacon cu striuri conservat, ulei de măsline, usturoi, frunze de cimbru, varză creaţă (varză Savoy), parmezan, farfalle, sare, piper, ulei de măsline extravirgin, mozzarella din lapte de bivoliţă, seminţe de pin.   Ingrediente: 10 felioare de pancetta sau de bacon cu striuri conservat prin uscare, tăiate mărunt ulei de măsline 1 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.