Dovlecei umpluti cu branza si ciuperci

Printeaza

Dovlecei umpluti cu branza si ciuperci

Dovlecei umpluti cu branza din: dovlecei, telemea, paine integrala, ciuperci, masline, nuca, sare, piper.

 

Ingrediente :

  • 2 dovlecei
  • 150 g telemea
  • 1 felie pâine integrală
  • 5-6 ciuperci
  • 40 g măsline verzi
  • 30 g nucă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi fierbi întregi 10 minute după care îi scoţi şi îi laşi să se răcească. îi tai în jumătate pe lungime, le scoţi miezul şi mai tai fiecare jumătate în două. Dai telemeaua pe râzătoare şi o amesteci cu pâinea mărunţită şi măslinele tocate.

Cureţi ciupercile, le tai mărunt, le căleşti până scade toată zeama pe care şi-o lasă şi le adaugi în compoziţia de brânză. Pui şi nuca măcinată, sare, piper după gust, amesteci şi umpli dovleceii cu compoziţia obtinută.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.