Dovlecei cu iaurt si usturoi

Printeaza

Dovlecei cu iaurt si usturoi din: dovlecei, iaurt, usturoi, menta, sare.

Ingrediente:Dovlecei cu iaurt si usturoi

  • 1 kg dovlecei
  • 1 pahar iaurt
  • 3 căţei usturoi
  • 1 linguriţă mentă proaspătă
  • sare

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă, se taie felii şi se prăjesc în ulei. Se lasă la scurs. Se amestecă usturoiul pisat, menta tocată fin, iaurtul şi sarea şi se toarnă peste dovleceii aşezaţi pe platoul de servit. Se lasă o oră la rece.

Se servesc cu ardei gras, copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.