Dovlecei aromati cu usturoi

Printeaza

Dovlecei aromati cu usturoi din: dovlecei, usturoi, oua, smantana, faina, ulei.

Ingrediente:Dovlecei aromati cu usturoi

  • 2 dovlecei cruzi
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 ouă
  • 1 lingură smântână
  • 7 linguri făină
  • boia
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie rondele subţiri. Se presară cu sare şi boia, se dau deoparte câteva minute. Se bat ouăle cu telul adăugând smântână, 3 linguri de făină şi usturoiul ras.

Rondelele de dovlecel se trec prin făină şi compoziţia de aluat. Se încinge uleiul şi se pun medalioanele la prăjit, până se rumenesc pe ambele părţi.

Se scot pe un şerveţel absorbant.

Se pot servi cu salată de legume sau smântână amestecată cu mult mărar verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.