Dorada cu mustar la cuptor

Printeaza

Dorada cu mustar la cuptor din: dorada, lamai, usturoi, mustar, ulei de masline, iaurt, marar, ketchup, sare si piper alb.

Ingrediente:

  • 2 dorade mici
  • 2 lamai
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g iaurt
  • marar
  • 1 lingura ketchup
  • sare
  • piper alb macinat

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele şi usturoiul. Se unge cu ulei o tavă mică şi se aşază peştii. Se presară la exte­rior cu puţină sare şi piper. Se ung în interior cu muştar şi se umplu cu felii de usturoi şi fire de mărar.

Se unge şi la exterior cu muştarul rămas, amestecat cu iaurt, sare şi piper după gust şi se coc în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 20 min.

Se scoate tava, se întoarce peştele şi se stropeşte cu zea­ma din tavă, amestecată cu puţin ketchup. Se mai coace 10 min., apoi se scoate din cuptor şi se serveşte cald, cu lămâie.

Dorada cu mustar la cuptor

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. chiar nu stiam cum sa gatesc dorada, multumesc pt reteta

  2. Ce bine arata dorada asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.