Dorada umpluta cu masline

Printeaza

Dorada umpluta cu masline din: dorada, sare, piper, măsline negre, măsline verzi, usturoi, ceapă roşie, rosie, seminţe de pin, ulei de măsline, otet.

Ingrediente:Dorada umpluta cu masline

  • 4 bucăţi dorada
  • sare
  • piper
  • 50 g rondele de măsline negre
  • 100 g măsline verzi
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă roşie mică
  • 1 roşie
  • 2 linguri seminţe de pin
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oţet

 

Mod de preparare:

Cureţi peştii şi îi cres­tezi la suprafaţă, din loc în loc. Ii presari cu sare şi piper după gust.

Decojeşti roşia, usturo­iul şi ceapa, le speli şi le tai mărunt. Amesteci măs­linele negre cu fâşii de măsline verzi, legumele tăiate anterior, seminţele de pin, oţetul şi 1 lingură ulei de măsline.

Ungi peştii cu uleiul rămas şi îi aşezi pe hârtie de copt. Ii umpli cu ames­tecul pregătit şi il împa­chetezi în hârtie. Coci peştii timp de 25 de minute, la foc mediu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.