Desert din sfecla rosie

Printeaza

Desert din sfecla rosie din: sfecla rosie, ou, faina, sare, lapte, ulei.

Ingrediente:Desert din sfecla rosie

  • 1 sfecla rosie coapta sau fiarta
  • 1 ou
  • 4 linguri cu faina
  • sare
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 ceasca de ulei

 

Mod de preparare:

Sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri sau besisoare. Se face un aluat de clatite: oul se spala, se sparge in farfurie si se amesteca peste el faina cernuta.

Se pune un praf de sare si se subtiaza cu lapte dulce. Aluatul este destul de gros.

Se trec feliile de sfecla prin aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc calde, pudrate cu zahar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.