Cupcakes cu miere

Printeaza

Cupcakes cu miere din: faina, praf de copt, unt, zahar pudra, ou, miere, lapte, sare, unt, zahar, lapte, smantana, nuci, albus si sare.

Ingrediente:Cupcakes_cu_miere

  • 75 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • 40 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • un ou
  • 2 linguri miere fluida
  • 80 ml lapte
  • un praf sare

pentru sos:

  • 25 g unt
  • 3 linguri zahar
  • o lingura apa
  • 3 linguri lapte
  • o lingura smantana

pentru bezea:

  • 100 g nuci sfaramate
  • un albus
  • un praf sare
  • o lingura zahar

 

Mod de preparare:

Pentru sos, într-o crăticioară se topesc untul, zahărul şi apa. Când amestecul a ajuns la culoarea maro, se trage de pe foc şi se adaugă laptele şi smântână. Separat, untul moale se freacă cu zahă­rul pudră şi oul până ce se obţine o cremă omogenă.

Apoi se adaugă laptele si mie­rea si, după omogenizare, se pune făina amestecată cu praful de copt si sarea.

Formele de brioşe se umplu pe 3/4 şi se coc 12 minute. Pentru bezea, se bate albuşul cu un praf de sare si, după ce a devenit spumă, se adaugă zahărul.

Se ornează briosele cu bezea, se toarnă sosul de caramel si se presară cu nuci.

Cupcakes cu miere

Cupcakes_cu_miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.