Creier in aspic

Printeaza

Creier in aspic din: creieri, masline, gogosari, patrunjel, albus de ou rascopt, patrunjel verde.

retete

Ingredinte:

  • 1 creier mare sau 2 mici
  • masline
  • gogosari
  • patrunjel verde
  • 1 albus de ou rascopt
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii.

Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu fata in jos, pe aspic.

Se toarna aspic cu o lingura de jur-imprejur. Aspicul trebuie sa fie lichid, insa rece.

Se umple forma bine, astfel ca aspicul sa acopere creierul cu un strat gros cam de 1-2 cm. se pune la gheata si se rastoarna pe o farfurie rotunda, garnisindu-se cu aspic tocat de jur-imprejur, iar pe deasupra se presara bobite mici rotunde de masline, gogosari si albus de ou rascopt, crengute de patrunjel verde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.