Cosulete cu salata de peste

Printeaza

Cosulete cu salata de peste din: file de cod, somon afumat, mazare, castravete murat, dovlecel, maioneza, faina, unt, galbenusuri, lamaie si sare.

Ingrediente:Cosulete_cu_salata_de_peste

  • 400 g file de cod
  • 100 g somon afumat
  • 1 cescuta cu mazare fiarta
  • 1 castravete murat
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 100 g maioneza

pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 6 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Cerne faina. incorporeaza gălbenuşurile unul câte unul, sare şi puţină coajă de lămâie şi frământă. Acoperă aluatul cu o folie şi lasă la rece până a doua zi sau cel puţin trei ore.

Fierbe în apă cu sare, în vase sepa­rate, fileul de cod şi cartofii în coajă. Dovlecelul taie-l rondele şi opăreşte-l în apă cu sare.

Amestecă fileul de cod, tăiat în bucăţi potrivite, cartofii decojiţi şi tăiaţi cu- buleţe, castravetele mărunt, boabele de mazăre, dovlecelul cubuleţe şi so­monul rupt fâşii.

Adaugă maioneza şi potriveşte gustul de sare.

Intinde aluatul, taie rotunduri şi umple formele de tartă. înţeapă din loc în loc cu furculiţa şi umple-le cu boabe de fasole. Coace-le la cuptor 20-25 de minute.

După ce s-au răcit, umple-le cu salata de peşte şi serveşte-le imediat.

Cosulete cu salata de peste

Cosulete_cu_salata_de_peste

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place de mor salata de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.