Costite de oaie fripte

Printeaza

O reteta simpla de costite de oaie fripte din: coaste de oaie, apa, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:Costite de oaie fripte

  • 1 kg coaste de oaie
  • 1 kg apa
  • 100 ml vin alb
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot scoatem aburul, aruncam apa si clatim foarte bine carnea.

Se pune carnea, 1 kg de apa, sare si se lasa sa fiarba 40 minute. Se scoate aburul si se adauga vinul si piperul.

Mai lasam 5 minute sub presiune. Se servesc cu mamaliga sau cu garnitura de legume.

Costite de oaie fripte

Costite de oaie fripte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.