Ciuperci gratinate

Printeaza

Ciuperci gratinate

Ingrediente:Ciuperci gratinate

  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • pesmet
  • sare
  • piper

Pentru sos :

  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină

Mod de preparare:

Spălăm şi curăţăm de pieliţă ciupercile, le opărim în apă clocotită cu sare. Le scoatem, le tăiem felii subţiri împreună cu piciorul. Păstrăm şi pieliţele pe caro le tăiem lunguieţ.

Facem un sos alb pe care îl amestecăm cu ciupercile.

Le punem într-un vas, presărăm puţin pesmet. Punem deasupra lor 2-3 bucăţe­le de unt, cît aluna.

Le dăm la cuptor şi cînd pesmetul s-a rumenit puţin, sînt gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.