Ciulama de conopida

Printeaza

Ciulama de conopida din: conopida, lapte de soia, margarina, cascaval de post, faina, sare, ulei de masline, piper, patrunjel, marar.

Ingrediente:Ciulama de conopida

  • 500 g conopidă
  • 500 ml lapte de soia
  • 100g margarină
  • 100 g caşcaval de post
  • 2 linguri făină
  • sare
  • o linguriţă ulei de măsline
  • piper negru măcinat
  • o legătură pătrunjel
  • 2-3 fire mărar

 

Mod de preparare:

Se spală conopida şi se pune să fiarbă în apă clocotită cu sare şi cu o linguriţă de ulei de măsline. După ce a fiert, se scoate şi se lasă să se scurgă.

Separat, se topeşte margarina, se adaugă făina, caşcavalul, se amestecă şi se stinge cu laptele de soia fierbinte.

Conopida ruptă bucăţele se pune în ciulama şi se amestecă să nu se lipească. Se adaugă sare şi piper şi se mai lasă câteva minute pe foc.

Se serveşte ornată cu mărar şi pătrunjel proaspete.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciulama de conopida

1 comentariu

  1. Ruxandra Dragomir

    Foarte buna cilamaua de conopida

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.