Ciorbă din aripi de curcan, cu zdrenţe şi spanac – delicioasa

Printeaza

Ciorbă din aripi de curcan, cu zdrenţe şi spanac din: aripa de curcan, morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi, ardei gras, rosie, concentrat de pui, bors, orez, ulei, zahar, spanac, oua, faina, smantana, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_din_aripi_de_curcan_cu_zdrente_si_spanac

  • 1 aripa de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • un cub concentrat de pui
  • bors
  • orez
  • ulei
  • zahar
  • spanac
  • 2 oua+ 1 ou pentru dres ciorba
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 l bors
  • leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli aripa de curcan şi o pui la fiert în apă rece. Când începe să fiar- bă, adaugi zarzavaturile, curăţate şi tocate mărunt, lei spuma formată şi E laşi să fiarbă mai departe.

Speli frunzele de spanac şi le toci mărunt, apoi le amesteci cu ouăle E bătute, piperul şi, când clocoteşte, iei cu linguriţa din compoziţie şi pui în ciorbă.

Adaugi cartofii curăţaţi şi roşia decojită, toate tăiate cubuleţe. Acreşti cu borşul fiert în prealabil. Când e gata, dregi ciorba cu ou bătut cu smântână şi făină, apoi presari leuştean.

Ciorbă din aripi de curcan, cu zdrenţe şi spanac

Ciorba_din_aripi_de_curcan_cu_zdrente_si_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.