Chifteluţe de mălai cu branză

Printeaza

Chifteluţe de mălai cu branză

Ingrediente:Chiftelute de malai cu branza

  • 100 g mălai
  • 1 roşie
  • 3 linguri brânză sărată de vacă sau de oaie
  • pătrunjel
  • 1 ou
  • 3/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi 350 ml apă, când dă în clocot pui mălaiul şi laşi să clocotească 15 minute la foc mic, apoi dai deoparte mămăli­ga şi laşi să se răcească.

Opăreşti roşia, o decojeşti, o cureţi de sâm­buri, o tai cubuleţe şi o amesteci cu 2 linguriţe ulei, pătrunjelul tocat, brânza şi oul.

Adaugi mămăliga peste compoziţia de brânză, amesteci şi pui sare, piper şi suc de lămâie după gust. Formezi apoi chifteluţe pe care le treci prin mălai şi le prăjeşti în ulei încins.

Chifteluţe de mălai cu branză

Chiftelute de malai cu branza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.