Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval

Printeaza

Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval din: cartofi albi, ceapa, sunca de pRaga, morcov, ou, faina, sare, ulei.

Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval

Ingrediente:

  • 500 g cartofi albi
  • 1 ceapa mica alba
  • 200 g sunca de Praga
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli cartofii foarte bine, îi cureti de coajă, îi tai cubu­leţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. Când sunt binepătnuisi, îi scurgi şi îi pasezi.

Amesteci cartofii pasaţi cu t morcovul dat prin răzătoarea mică, şunca tăiată bucăţele, ceapa mărunţită, caşcavalul ras, făina, oul şi omogenizezi compoziţia.

Condimentezi cu puţină sare şi amesteci. Formezi chiftele potrivite, aşezi într-o tavă în care ai pus hârtie de copt şi bagi în cuptorul încăl­zit 30 de minute.

Le scoţi, le ungi cu ulei şi le mai laşi pu­ţin până se rumenesc.

Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval

Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.