Chiftele de cartofi cu cascaval

Printeaza

Chiftele de cartofi cu cascaval din: cascaval, cartofi, oua, ceapa, faina, ulei, marar, sare, ridichi, rosii, branza.

Ingrediente:Chiftele de cartofi cu cascaval

  • 100 g caşcaval ras
  • 1 kg cartofi
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 1 ceapă medie
  • 6 linguri făină
  • 6-7 linguri ulei
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • ridichi
  • roşii
  • brânză
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare, îi scoţi şi îi laşi la răcit, apoi îi cureţi.

Ii pasezi, îi amesteci cu ceapa tăiată fin, cu oul, gălbenuşul, caşcavalul, sare şi piper. Formezi chifteluţe cu mâinile umede, le dai prin făină, le aşezi una lângă alta şi le laşi 30 de minute.

Incingi uleiul şi prăjeşti chiftelele pe ambele părţi. Le serveşti pe pat de mărar, alături de ridichi, roşii şi brânză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.