Chiftele de cartofi cu branza de capra

Printeaza

Chiftele de cartofi cu branza de capra din: cartofi, unt, oua, branza de capra, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_de_cartofi_cu_branza_de_capra

  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 2 ouă
  • 100 g brânză de capră
  • piper
  • sare
  • 100 g făină
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi-i pui la fiert în coajă, la foc mediu, după care îi cureţi şi-i zdrobeşti cu furculiţa, îi amesteci bine cu untul, ouăle, brânza de capră, sarea şi piperul, după gust.

La final, încorporezi făina. Formezi chiftele cu mâinile puţin umezite şi le prăjeşti, în ulei încins, pe ambele părţi.

Chiftele de cartofi cu branza de capra

Chiftele_de_cartofi_cu_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.