Chifle umplute cu sunca presata

Printeaza

Chifle umplute cu sunca presata din: chifle, telemea, oua, smantana, sunca, piper.

Ingrediente:Chifle umplute cu sunca presata

  • 3 chifle
  • 150 g telemea
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • 50-70 g şuncă presată
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Fiecărei chifle i se taie un capac şi i se scoate miezul. Se amestecă brânza rasă cu oul, smântână, şunca presată tăiată cubuleţe şi piper. Se umple fiecare chiflă cu amestecul preparat.

Se aşază chiflele într-0 tavă şi se dă la cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc, apoi se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.