Chifle umplute cu ciuperci

Printeaza

Chifle umplute cu ciuperci din: chifle, ciuperci, unt, lapte, verdeata, sare si piper.

retete

Ingredinte:

  • 8 chifle
  • 1/2 kg ciuperci
  • 50 g unt
  • 1/2 ceasca lapte
  • verdeata
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare

Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez.

Se unge interiorul cu putin unt.

Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper.

Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.