Castraveţi marinaţi

Printeaza

Castraveţi marinaţi din: castraveti, marar, piper boabe, usturoi, sare grunjoasa, otet alb.

Ingrediente:Castraveti_marinati

  • 3 castraveti de gradina
  • 2 legaturi marar
  • piper boabe
  • usturoi
  • sare grunjoasa
  • 600 ml otet alb

 

Mod de preparare:

Castraveţii se spală bine, se şterg cu un prosop absorbant de bucătărie şi se I taie rondele care se pun într-un castron.. Se presară cu sare, se acoperă cu folie de plastic alimentară şi se lasă 8 ore la frigider. Apoi, se trec sub un jet de apă rece şi se scurg bine.

Se pun în borcane cuusturoiul şi mărarul şi se fierbe o soluţie de oţet şi 2 părţi apă cu boabe de piper. Se toarnă soluţia peste castraveţi, se pun capace şi se fierb la bain-marie 30 de minute.

Castraveţi marinaţi

Castraveti_marinati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.