Cartofi taranesti cu porc

Printeaza

Cartofi taranesti cu porc din: cartofi, bacon, ceapa, carne de porc, boia, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi taranesti cu porc

  • un kg cartofi
  • 250 g bacon
  • 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • o linguriţă boia, după gust
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert cartofii tăiaţi mai mare.

Intre timp, se pune la călit ceapa tocată şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă baconu! cubuleţe şi carnea tăiată cât o înghiţitură. Se presară boia, sare şi piper.

Se adaugă cartofii fierţi şi bine scurşi. Se lasă încă 10 minute împreună. Se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.