Cartofi taranesti cu ardei

Printeaza

Cartofi taranesti cu ardei din: cartofi, kaizer, ardei, ulei, ceapa, sare, marar.

Ingrediente:Cartofi taranesti cu ardei

  • 4-5 cartofi mari
  • 300 g kaizer
  • 1 ardei gras roşu
  • ulei
  • sare
  • 2 cepe mari
  • mărar

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, decojeşte-i şi taie-i cubulete. Incinge ulei într-o cratiţă, pune ceapa tăiată julien şi ardeiul gras tocat mărunt.

Când s-au înmuiat,  adaugă kaizerul feliat subţire si lasă totul să se călească până când ceapa se înmoaie. Ia de pe foc, adaugă cubuletele de cartofi si sare după gust.

Serveşte cu decor de mărar tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.