Carne de porc la tigaie (sote)

Printeaza

Carne de porc la tigaie (sote) din: carne, grasime, usturoi, ardei iute, sare, piper, condimente.

Ingrediente:Carne de porc la tigaie (sote)

  • 500-900 g carne macră
  • 30 g grăsime
  • 2-3 căţei de ustuiroi
  • ardei iute
  • sare
  • piper
  • alte condimente

 

Mod de preparare:

Cea mai indicată carne pentru sote este muşchiuil, muşchiuleţul şi pulpa. Se taie carnea în fâşii subţiri, se sărează, se condimentează şi se pune la prăjit într-o tigaie ccu grăsime bine încinsă.

Tigaia se ţine pe foc, să se rumeneasccă repede carnea.

Se adaugă usturoiul tocat, ardeiul iute tăiiat mărunt. Se serveşte foarte fierbinte, cu cartofi natur sau ccu mămăligă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.