Branza de vaci cu caise si miere

Printeaza

Branza de vaci cu caise si miere din: miere, brânză de vaci, ouă, caise.

 

Ingrediente:Branza de vaci cu caise si miere

  • 3 linguri miere
  • 300g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 12 caise

 

Mod de preparare:

 

Spălaţi caisele şi tăiaţi-le în cubuleţe. Frecaţi brânza cu mierea şi gălbenuşurile, până când obţineţi o compoziţie omogenă.

Bateţi albu­şurile spumă. Când aceasta se ţine bine de tel, încorporaţi caisele.

Intindeţi într-un vas termorezistent un strat de caise cu spumă de albuş, deasupra puneţi compoziţie cu brânză şi apoi puneţi iar un strat de caise şi spumă.

Repetaţi operaţiunea până când se termină ingrediente­le, apoi puneţi vasul la cuptor pentru cel puţin 45 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.