Bors de peste (cod)

Printeaza

Bors de peste (cod) din: cod, morcov, telina, cartofi, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Bors de peste (cod)

  • 1 kg cod
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 2 cartofi mari
  • 2 cepe
  • 1 lămâie
  • ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa, rade ţelina şi taie morcovul rondele. Căleşte zarzavatul, adaugă doi litri de apă şi fierbe totul 10 minute. Pune cartofii tăiaţi cubuleţe, adaugă sare şi piper după gust şi mai fierbe 20 de minute.

Apoi pune şi peştele curăţat şi porţionat. După 5 minute adaugă zeama de lămâie, potriveşte de sare dacă e nevoie şi ia oala de pe foc.

Decorează cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/bors-de-peste-cod html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.