Bors de peste cu ardei

Printeaza

Bors de peste cu ardei din: peste, ceapa, telina, morcovi, ardei, rosii, bors, leustean, sare.

Ingrediente:Bors de peste cu ardei

  • 2 kg peşte mic
  • 1 kg peşte mare
  • 1 ceapă
  • 1 fe­lină
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 5 roşii
  • 1 cană de borş
  • leuştean
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se curăţă, se spală, se taie felii şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt fierte se adaugă peştele mărunt curăţat de intestine şi ca­pete.

Se fierb până se sfărâmă peştele. Se stre­coară şi în această zeamă se adaugă bucăţile de peşte mare, se potriveşte de sare, se adaugă bor­şul şi se lasă la fiert.

La sfârşit se adaugă ver­deaţa tocată mărunt şi ardeiul iute tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.