Bors de peste aromat 

Printeaza

Bors de peste aromat din: cod, morcov, telina, cartofi, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Bors de peste aromat

  • 1 kg cod sau pastrav
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 2 cartofi mari
  • 2 cepe
  • 1 lămâie
  • ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa, rade ţelina şi taie morcovul rondele. Căleşte zarzavatul, adaugă doi litri de apă şi fierbe totul 10 minute.

Pune cartofii tăiaţi cubuleţe, adaugă sare şi piper după gust şi mai fierbe 20 de minute. Pune şi peştele curăţat şi porţionat.

După 5 minute adaugă zeama de lămâie, potriveşte de sare dacă e nevoie şi ia oala de pe foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.