Biscuiti crocanti

Printeaza

Biscuiti crocanti din: malai, lamaie, zahar vanilat, stafide, ulei, miere, sare.

Ingrediente:Biscuiti_crocanti

  • 250 g mălai
  • 1 lămâie
  • 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 100 g stafide
  • 5 linguri cu ulei
  • 2 linguriţe cu miere
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă mălaiul cu zahărul vanilat, stafidele, coaja rasă de lămâie şi un praf de sare. Adaugă uleiul, mierea şi zeama de lămâie.

Compoziţia să fie mai ţărişoară, astfel încât să poţi modela biscuiţii. Dacă e prea moale, adaugă mălai.

Aşază biscuiţii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-i 10-15 minute. Lasă-i să se răcească, apoi îi scoţi (altfel, se vor sfărâma).

 

Biscuiti crocanti

Biscuiti_crocanti

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.