Reteta zilei: Biscuiti cu ricotta

Printeaza

Biscuiti cu ricotta din: faina, ricotta, praf de copt, unt, sare, zahar.

Ingrediente: Biscuiti cu ricotta

  • 2 căni de făină
  • 2 căni de brânză ricotta
  • 1 linguriță praf de copt
  • 8 linguri unt topit
  • 1/4 linguriță sare
  • 1/4 cană zahăr

 

Mod de preparare:

Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, ricotta, untul topit și sarea. Se amestecă până se omogenizează. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 1/2 ore.

Biscuiti cu ricotta
Împărțiți aluatul în 18 bucăți egale.
Aplatizați aluatul cu palma.
Luați cate o bucata de aluat. Scufundați în zahăr, apoi împăturați într-un semicerc.

Biscuiti cu ricotta
Se înmoaie din nou în zahăr și se îndoaie în jumătate pentru a forma un triunghi. Scufundați triunghiul în zahăr. Repetați procesul cu restul de aluat.
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt intr-o tava.

Biscuiti cu ricotta
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Lasati sa se raceasca si apoi serviti.

Biscuiti cu ricotta

 

Biscuiti cu ricotta

Biscuiti cu ricotta

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Biscuiti cu ricotta
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.