Reteta zilei: Biscuiti cu ricotta
PrinteazaBiscuiti cu ricotta din: faina, ricotta, praf de copt, unt, sare, zahar.
- 2 căni de făină
- 2 căni de brânză ricotta
- 1 linguriță praf de copt
- 8 linguri unt topit
- 1/4 linguriță sare
- 1/4 cană zahăr
Mod de preparare:
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, ricotta, untul topit și sarea. Se amestecă până se omogenizează. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 1/2 ore.
Împărțiți aluatul în 18 bucăți egale.
Aplatizați aluatul cu palma.
Luați cate o bucata de aluat. Scufundați în zahăr, apoi împăturați într-un semicerc.
Se înmoaie din nou în zahăr și se îndoaie în jumătate pentru a forma un triunghi. Scufundați triunghiul în zahăr. Repetați procesul cu restul de aluat.
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt intr-o tava.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Lasati sa se raceasca si apoi serviti.
Biscuiti cu ricotta
Pofta buna!





