Biban de mare cu vin alb

Printeaza

Biban de mare cu vin alb din: peste, ceapa, vin, rosii, sare.

Ingrediente:Biban de mare cu vin alb

  • 2 peşti
  • 4 cepe
  • 500 ml vin alb sec
  • un kg roşii mici
  • un praf sare

 

Mod de preparare: 

Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie.

Se presară cu sare la interior şi exterior.

Se umple burta peştelui cu 2 cepe tăiate rondele, iar restul se aşază în tava de copt. Se pune şi peştele, se adaugă roşiile, se toarnă vinul şi se lasă 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.