Aripioare crocante

Printeaza

Aripioare crocante

Aripioare crocante din: aripioare, margarina, usturoi, alune, sticksuri, boia, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 aripioare
  • 1/2 pachet margarină
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g alune nesărate şi decojite
  • 1 pachet sticsuri
  • boia dulce sau iute după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli foarte bine aripioarele, le laşi să se zvânte. într-un castron amesteci margarina, boiaua, sarea, piperul şi usturoiul astfel încât să obţii o pastă omogenă pe care o laşi la temperatura camerei până la folo­sire.

Cu un făcăleţ mărunţeşti sticsurile şi alunele. Ungi fiecare aripioară cu pasta din margarină  şi apoi le treci prin amestecul de sticsuri si alune. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor pentru 30-35 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.