Aripioare picante cu boia

Printeaza

Aripioare picante cu boia din: aripioare de pui, ulei, boia, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Aripioare picante cu boia

  • 12 aripioare de pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • o linguriţă boia iute
  • sare
  • piper
  • 3 căţei usturoi
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul cu sare pentru a obţine o pastă cât mai fină. Se adaugă piperul, uleiul, boiaua, se amestecă şi se ung aripioarele cu acest amestec.

Se pun aripioarele să se prăjească într-o tigaie. Se întorc şi, după ce s-au rumenit bine, se scot pe şervete de hârtie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.