Oua si cartofi, cu sos din verdeturi
PrinteazaO reteta de Oua si cartofi, cu sos din verdeturi din: oua, cartofi, verdeata, smantana, usturoi, sare si piper.
- 8 oua
- 600 g cartofi noi
- 2 legaturi de verdeata
- 1 cana smantana groasa
- 1 cana smantana subtire
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se spală bine şi fierb cca 25 de minute în apă sărată. Ouăle se fierb aproximativ 6 minute. Se spală ierburile, se toacă mărunt şi se amestecă cu cele două tipuri de smântână, după care se asezonează cu sare şi piper.
Usturoiul se curăţă şi se presează, după care se incorporeaza in sos. Cartofii se scurg de apa, se lasa sa se usuce si se servesc cu ouale fierte, taiate jumatati si sosul de ierburi.
Oua si cartofi, cu sos din verdeturi
Pofta buna!