Reteta zilei: Budinca de pannetone cu fructe

Printeaza

Budinca de pannetone cu fructe din: unt, pannetone, nuci pecan, caise uscate, lapte, vanilie, ou, sirop de artar, nucsoara, zahar.

Ingrediente: 

  • unt, nesarat
  • 350gr pannetone, feliat
  • 25gr nuci pecan
  • 75gr caise uscate
  • 500ml lapte
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 ou, batut
  • 2 linguri sirop de artar
  • nucsoara rasa
  • zahar

 

Mod de preparare:

Ungeti o tava cu unt. Adaugati jumatate de pannetone, presarati jumatate din nucile pecan si toate caisele. Asezati apoi deasupra pannetone.

Budinca de pannetone cu fructe
Incalziti laptele si vanilia. Intr-un bol bateti oul cu nucsoara si sirop de artar. Incorporati apoi in lapte.

Budinca de pannetone cu fructe
Preincalziti cuptorul la 200C si transferati laptele in tava. Pastrati 10 minute deoparte sa fie absorbit laptele.

Presarati deasupra restul de nuci si zahar, dupa gust.

Budinca de pannetone cu fructe
Coaceti 30-45 de minute. Lasati sa se odihneasca si serviti budinca calda.

Budinca de pannetone cu fructe

Budinca de pannetone cu fructe

Budinca de pannetone cu fructe

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Budincă de Hrișcă Delicioasă

Budincă de Hrișcă Delicioasă din: hrisca, lapte, zahar, extract de vanilie, sare, scortisoara. Este o rețetă sănătoasă și satisfăcătoare, perfectă pentru micul dejun sau desert. Hrișca este un aliment bogat în proteine, fibre și nutrienți, iar această budincă îi pune în valoare gustul delicios. Puteți adapta nivelul de îndulcire după preferință și chiar adăuga fructe […]

Budincă de ciocolată și vanilie

Budincă de ciocolată și vanilie din: lapte, zahar, pudra de cacao, faina, extract de vanilie, sare, oua, unt. Acest desert este potrivit pentru ocazii speciale sau pentru momente de răsfăț personal. Poate fi servită caldă sau rece, cu o lingură de frișcă sau fructe proaspete deasupra.   Ingrediente: 500 ml lapte 3 linguri de zahăr […]

Budincă cu fructe de pădure și fulgi de ovăz

Budincă cu Fructe de Pădure și Fulgi de Ovăz din: fulgi de ovaz, lapte, miere, extract de vanilie, fructe de padure, oua, sare, ulei. Ingrediente: 1 cană de fulgi de ovăz 2 căni de lapte (poate fi lapte de vacă, lapte vegetal sau apă) 2 linguri de miere sau sirop de arțar 1 linguriță de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.