Retete de revelion: Bulete umplute cu icre
PrinteazaBulete umplute cu icre din: faina, apa, oua, unt sau margarina, sare, icre, masline, gogosari.
- 125 g făină
- 1/2 pahar cu apă
- 3 ouă
- 60 g unt sau margarina
- 2 g sare
Pentru umplutură:
- 150 g icre preparate, pentru decor
- 100 g măsline
- gogoşari
Mod de preparare:
Apa se fierbe în clocot cu sarea şi untul, se adaugă făina toată odată, se amestecă bine.
Se lasă la răcit, apoi se pun pe rând ouăle, amestecându-se bine după fiecare ou. Se pun cu linguriţa mici bulete pe o tavă unsă. Se coc la foc iute.
Reci fiind, li se taie un căpăcel, se umplu cu icre (vezi reţeta) şi se ornează cu măsline şi gogoşari.
Pofta buna!