Retete de revelion: Bulete umplute cu icre

Printeaza

Bulete umplute cu icre din: faina, apa, oua, unt sau margarina, sare, icre, masline, gogosari.

Ingrediente:Retete de revelion: Bulete umplute cu icre

  • 125 g făină
  • 1/2 pahar cu apă
  • 3 ouă
  • 60 g unt sau margarina
  • 2 g sare

Pentru umplutură:

  • 150 g icre preparate, pentru decor
  • 100 g măsline
  • gogoşari

 

Mod de preparare:

Apa se fierbe în clocot cu sarea şi untul, se adaugă făina toată odată, se amestecă bine.

Se lasă la răcit, apoi se pun pe rând ouăle, amestecându-se bine după fiecare ou. Se pun cu linguriţa mici bulete pe o tavă unsă. Se coc la foc iute.

Reci fiind, li se taie un căpăcel, se umplu cu icre (vezi reţeta) şi se ornează cu măsline şi gogoşari.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.