Frigarui din carne de porc impanata

Printeaza

Frigarui din carne de porc impanata din: carne macra, ceapa, ardei gras, slaninuta.

Ingrediente:Frigarui din carne de porc impanata

  • carne macră
  • ceapă
  • ardei gras
  • slăninuţă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în pătrăţele egale, care se sărează, se presară cu piper şi condimente, se ung puţin cu ulei, se înfig pe frigărui de lemn şi se frig pe grătarul bine încins.

Intre bucăţile de carne se intercalerază bucăţi de ardei şi de ceapă, buleţe de slănină, pentru savoare şi aromă. Se întorc pe ite părţile până se rumenesc uniform.

Se servesc cu diferite garnituri de legume sau cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.